مردم در سراسر دنیا به علت استفاده بیش از حد از هدفون و هندزفری، شاغل بودن در جای پر سر و صدا مثل کارخانه، زندگی در یک محیط با آلودگی صوتی بالا و مواردی از این دست مستعد درگیری با مشکلات و بیماریهای گوش از جمله کمشنوایی هستند. امروزه با توجه به این مشکلات و وجود کشورهای در حال توسعه، مبتلا شدن به این بیماری و مشکلات به طور روزافزون در حال افزایش است.
دانشمندان سالیان طولانی است که با طراحی سمعک توانستهاند مشکل کمشنوایی را حل کرده یا تا حد زیادی کاهش دهند. در سالیان اخیر با اضافه کردن برخی از تکنولوژیها، کارایی سمعک بیشتر شده است. مثلا برای وزوز گوش نیز از سمعک استفاده میشود. تمام این دلایل دست به دست هم دادهاند تا کمپانیهای زیادی تاسیس شوند برای تامین نیاز سمعک در سراسر جهان. یکی از بزرگترین و قدرتمندترین آنها، کمپانی سمعک آمریکایی استارکی است. این کمپانی یکی از قطبهای بزرگ بازار سمعک در جهان محسوب میشود.
ما در این مقاله در کنار شما همراهان عزیز در کلینیک گوش تهران دانیال، به بررسی و معرفی این کمپانی سمعک آمریکایی پرداخته و سپس از مزایا و ویژگیها و انواع مدلهای آن صحبت خواهیم کرد.
معرفی سمعک آمریکایی
کمپانی بزرگ استارکی در سال ۱۹۶۷ تاسیس شد. این کمپانی به علت مهارت بالایی که در ساخت قالب سمعکها مانند قالب ضد آب داشت، به سرعت در جهان معروف شد و آوازه شهرت او در بازار جهانی پیچید. اما مهمترین دلیل شناخته شدن و قدرتمند شدن این کمپانی سمعک آمریکایی در بازار جهان، ساخت سمعکهای داخل گوشی بود. این سمعکهای داخل گوشی شهرت خوبی برای این کمپانی بهم زد.
این کمپانی همیشه در ساخت سمعک داخل گوشی پیشگام بازار بود است. همانگونه که در سال ۱۹۹۳ با ساخت و عرضه اولین سمعک داخل گوشی (cic) در جهان، بازار را مبهوت خودش ساخت. در سال ۲۰۰۲ نیز با ساخت و ارائه کوچکترین و ریزترین سمعک درون کانال گوشی (iic) باز هم سر و صدای عجیبی به پا کرد. هر ۲ سمعکی که توسط استارکی به دنیا معرفی شد، باعث پیشرفت صنعت سمعکسازی شد و این علم را چندین پله ارتقا داد.
شعار این کمپانی بزرگ آمریکایی، Hear better, Live better است. به این معنا که بهتر شنیدن مساوی است با بهتر زندگی کردن. با در پیش گرفتن همین شعار سعی در تولید بهترین سمعک با خلاقانهترین روشهای ممکن داشتهاند، که با توجه به تاریخچه این کمپانی میتوان ادعا کرد که موفق هم بودهاند.
استارکی جزو پیشگامان تولید سمعکی بود که به گوشی آیفون متصل شده و تنظیم شود.
این کمپانی در پی یک حرکت خاص، سمعکهای خود را برای ۵ رده مختلف زندگی مردم طبقه بندی و به بازار عرضه میکند. این ۵ دسته شامل افرادی با سبک زندگی آرام، ساده، اجتماعی، پرمشغله، فعال و بسیار فعال هستند.
ویژگیهای سمعک آمریکایی استارکی
بعد از معرفی کلی این کمپانی سمعک آمریکایی، در کنار شما همراهان عزیز کلینیک دانیال٬ مرکز شنوایی سنجی در تهران سراغ ویژگیهای سمعکهای تولید شده توسط این برند میرویم.
سمعک استارکی، مانند بقیه وسایل تولید شده در این کشور به سبک و تکنولوژی خاص تولید میشوند. در ادامه به برخی از تکنولوژیها و فناوریهای استفاده شده در سمعکهای ساخته شده توسط استارکی اشاره میکنیم که بدین شرح هستند؛
تکنولوژی Acuity Immersion Directionality به کار رفته در ساخت این سمعکها، این قابلیت را به آنها میدهد که محرک اصلی را صدا را شناسایی کند. این شناسایی باعث میشود تا صداهای اطراف را از آن متمایز کرده و بیشتری تقویت و تمرکز را روی محرک اصلی بگذارد. در نهایت یک صدای خوب و بدون نویز و صداهای اضافی را به گوش مددجو میرساند.
فناوری بعدی که به آن اشاره میکنیم، Apple compatibility است. این ویژگی که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم و گفتیم که استارکی جزو پیشگامان استفاده از آن بوده است به مددجو این اجازه را میدهد تا با اتصال سمعک به گوشی آیفون خود، تنظیمات و ولوم آن را تغییر داده و شخصیسازی کند.
سومین فناوری که در اینجا از آن صحبت میکنیم، تکنولوژی پر طرفدار Sound Streaming است. این تکنولوژی و ویژگی باعث میشود تا سمعک به موبایل، تلویزیون، لپتاپ و مواردی از این دست وصل شود، تا مددجو بتواند مکالمات خود، موسیقی و فیلم را به صورت استریو با بالاترین کیفیت بشنود و از آن لذت ببرد.
ویژگی بعدی استفاده از تکنولوژی Rechargeable battery در برخی محصولات این کمپانی سمعک آمریکایی است. در این سمعکها از باتری لیتیومی استفاده شده است و این اجازه را به بیمار میدهد تا سمعک خود را با استفاده از کابل شارژ کند.
این کمپانی از پوشش نانو برای سمعکهای خود استفاده میکند. این پوشش نانو باعث میشود تا عمر و دوام این سمعک بالاتر رفته و در برابر رطوبت و آب نیز مقاوم باشد.
در سمعکهای استارکی، از تکنولوژیهای ضد سوت سمعک، ضد نویز محیط و مواردی از این دست نیز برای افزایش کیفیت صدا و وضوح آن نیز استفاده شده است.
استارکی تنها کمپانی است که دو پردازشگر جدا را در ساخت سمعک خود به کار برده است. یکی از این پردازشگرها برای صدای عادی و مکالمه و مواردی این چنینی است. پردازشگر دیگر مخصوص شنیدن موسیقی است.
استارکی اولین مدعی استفاده از هوش مصنوعی در سمعک هوشمند خود نیز میباشد. هوش مصنوعی به کار رفته در مدلی از محصولات استارکی میتواند سلامت بدن و مغز فرد را چک و بررسی کند. این ویژگی خود نشاندهنده نوآوری خارقالعاده این کمپانی سمعک آمریکایی است.
انواع سمعک آمرکایی استارکی
بعد از ویژگیها و تکنولوژیهایی که از سمعکهای استارکی عرض کردیم، سراغ معرفی برخی از انواع مدلهای تولیدشده توسط این کمپانی میرویم.
۱_ سعمک استارکی مدل MUSE؛
از آخرین مدلهای تولید شده توسط شرکت آمریکایی بوده و در ۴ تکنولوژی مختلف به بازار عرضه میشود. همه مدلهای آن از تکنولوژی وایرلس بهرهمند هستند. این سمعکها به خاطر اینکه بهترین صدای موسیقی را به شما میدهند، به made for music نیز میشناسند. تعداد کانالهای آن بسته به مدلش از ۱۰ تا ۲۴ متفاوت است. مناسب هر نوع کمشنوایی، حتی نوع یک طرفه آن هستند. دارای سیستم ضد نویز قدرتمند در محیط بوده و صدایی واضح را به شما در هر شرایطی میدهند.
این سمعکها، مدل Ric نیز دارند که به صورت قابل شارژ نیز به بازار عرضه میشوند.
۲_ سمعک استارکی مدل هالو ۲ (Halo 2)؛
این سمعکها بت سه سطح تکنولوژی به بازار عرضه شده است. هالو ۲ دارای ۳ نوع است که ۲ مدل آن پشت گوشی بوده و مدل دیگر آن جزو دسته داخل کانال گوشی یا Ric هستند. این مدل از سمعکهای استارکی با قابلیت اتصال به گوشیهای آیفون و اندروید شناخته میشوند. با استفاده از اپلیکیشنهای نصبشده روی گوشی میتوان آنها را به صورت دلخواه تنظیم کرد.
این سمعک از سیستم عامل بلوتوث ۴ بهره برده و صدایی با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی را پوشش میدهد.
۳ _ سمعک استارکی مدل sound lens؛
این مدل از محصولات کمپانی سمعک آمریکایی بدون هیج شک و شبههای یکی از ریزترین و کوچکترین محصولات جهان است. این اولین نوع سمعک هوشمندی است که به معنای واقعی نامرئی است. تنها سمعکی است که در دومین خم کانال گوش قرار گرفته و به هیچ عنوان دیده نمیشود و یکی از بهترین انتخابها برای افرادی است که نمیخواهند کسی سمعک آنها را ببیند. علاوه بر جثه ریزی که دارد از پیشرفتهترین تکنولوژیهای استارکی در آن استفاده شده است. در طراحی جدید این سمعک، مشکل ایراد میکروفون سمعک در اثر جرم گوش نیز کاملا برطرف شده و به یک سمعک استثنایی و بی نظیر تبدیل شده است.
- ۴_ سمعک هالو استارکی
- ۵_ سمعک سری z استارکی
- ۶_ سمعک سری ۳ استارکی
- ۷_ سمعک مدل زاینو استارکی (xino)
- ۸_ سمعک AMP استارکی
- ۹_ سمعک ایگنایت استارکی ( Ignite)
این موارد بخشی از مدلهای تولید شده توسط غول سمعک آمریکایی است که به بازار جهان عرضه میشود.
مزایای سمعک آمریکایی استارکی
بعد از صحبت مفصلی که درباره مدلهای استارکی با شما عزیزان داشتیم، سراغ مزایای سمعک آمریکایی استارکی میرویم.
استفاده از به روزترین و خارقالعادهترین تکنولوژی دنیا در ساخت سمعک اولین مزیتی است که میتوانیم به آن اشاره کنیم.
استفاده از پوشش نانو، عمر طولانی، دوام بالا، کیفیت واضح و بالای صدا که همگی به بازار جهان ثابت شده است، از دیگر مزایای استارکی است.
تنها سمعک ۱۰۰ درصد نامرئی جهان و تنها سمعک دارای پردازنده مخصوص موسیقی از دیگر مزایای خرید این سمعک ارزشمند است.
مدار کاهش وزوز، کنترل از راه دور، ارتباط با گوشیهای آیفون، بلوتوث قدرتمند و سیستم استریم قوی، کیفیت بالای گفتار و تفکیک صدای کاربر از مزیتهای دیگری است که باید بدانید.
به عنوان نکته آخر جا دارد که به این مسئله مهم اشاره کنیم که خرید این سمعک مساوی است با تمام تکنولوژیها و فناوریهایی که در ابتدا درباره آنها مفصلتر صحبت کردیم.
قیمت سمعک آمریکایی استارکی
قیمت محصولات این کمپانی سمعک آمریکایی، با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آن، مدل و عواملی از این دست متفاوت است. از آنجاییکه مدلهای متنوعی توسط این برند تولید میشود و تقریبا تمامی این مدلها با سه سطح تکنولوژی به بازار دنیا عرضه میشوند بازه قیمتی محصولات را گستردهتر میکند. اگر بخواهیم یک میانگین قیمتی خدمت شما عرض کنیم، نرخ محصولات استارکی از حدود ۵ میلیون تومان شروع شده و با توجه به ویژگیهایی که عرض کردیم گرانتر میشود.
به عنوان جمعبندی، اگر مشکل کمشنوایی دارید و به دنبال محصولی میگردید که بیشترین امکانات و فناوری را در کنار عمر طولانی و کیفیت بالای صدا را داشته باشد؛ محصولات کمپانی سمعک آمریکایی استارکی باید بخشی از سبد خرید شما قرار گیرد.